Lees hier een paar van onze reviews

We zijn bijna 2 weken geweest op dit kleinschalige vakantiepark en het is ons goed bevallen. De beheerders waren erg vriendelijk en goed bereikbaar. We zaten in huisje 14 en het was een schitterend luxe huis met mooi uitzicht op het water. Een groot pluspunt vind ik de horren in het hele verblijf, omdat ik altijd veel geprikt word door muggen. Ook heb je een hele ruime keuken en zelfs een wasmachine en een droger. Het dorpje Balk is zo'n 20 minuten lopen en heeft goede bakker, slager, wat winkels, lekkere restaurants, 3 supermarkten. Ideale locatie. Ook kun je een sloep huren. We willen in de toekomst zeker nog een keer terugkomen.

Rowena

Wij hebben een week gebruik gemaakt van watervilla 6 en hebben daar een erg goed gevoel aan over gehouden. Het is een prima vertrekpunt om van daaruit met onze sloep diverse routes te gaan varen en ook de fietsroute in het natuurgebied is ons prima bevallen!! De Villa zag er netjes en goed verzorgd uit en de beheerders waren behulpzaam en goed bereikbaar. Waarschijnlijk gaan wij zeker nog een keer terug komen om nog meer van de omgeving van Balk te kunnen genieten en zullen dan ook graag gebruik willen maken van één van deze watervilla's!

Anton

Heerlijk nieuw huis met alles erop en eraan. Aan het water, Villa 18 zonder omheining. Andere Villa's hebben die omheining wel. Eigen boot aanleggen zeker mogelijk. Huren is ook een optie. Voor de puberdochters beide een twee persoons bed. En ze sliepen me toch lekker! Echt goede bedden dus. Lekker stevig. Badkamers boven hebben dakramen welke allen met verduistering of hor dicht kunnen. Hele huis trouwens voorzien van horren. Wel zo fijn aan het water. Omgeving was ons al bekend. Dus elke dag even naar mirnser klif via Rijsterbos. Balk heeft veel winkeltjes en is ook een leuk stadje. Wij komen zeker terug. 1

Ryanne

Met ons gezin, 6 volwassenen en 2 jonge kinderen een heerlijke week gehad. Huis is praktisch ingericht en geeft voldoende ruimte en privacy voor 3 stellen. De aanlegplaats voor een boot is echt TOP! Vanaf je terras stap je in de boot en binnen een paar minuten vaar je op het meer. Personeel en communicatie is prima voor elkaar! Een aanrader!

Jan